0181-323085 info@kapsalonlinda.nl
 

 

Online afspraak

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken kunt u voor een gedeelte van onze behandelingen nu online uw afspraak in plannen.

Voor kleur afspraken of een combinatie van behandelingen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen en wij kijken dan samen met u naar de mogelijkheden.

 KLIK HIER OM ONLINE TE BOEKEN  

 

  • Bij een eerste keer online boeken dient u uw naam, telefoonnummer en emailadres in te vullen (vink het hokje linksonder aan om uw gegevens te onthouden).
  • Annuleren van afspraken kan tot 24 uur van te voren d.m.v. de bevestigingsemail. Wilt u de afspraak binnen 24 uur annuleren, wijzigen of verplaatsen dan verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen!
  • Al onze behandelingen zijn tijdsgebonden en het is dus van belang dat de juiste behandeling wordt geboekt om teleurstellingen te voorkomen. Mocht u dus twijfelen over welke behandeling u moet boeken neem dan telefonisch contact met ons op en dan plannen wij de juiste behandeling voor u in. Afspraken die online verkeerd ingeboekt zijn, kunnen wij helaas niet altijd door laten gaan.